Onze geschiedenis

Timeline Bleuzé

Wie zijn wij?

Bleuzé bestaat al meer dan 60 jaar en gaat sindsdien steeds op zoek naar innovatieve, kwaliteitsvolle voedingswaren. Producten van over heel de wereld die, dankzij het vele reizen, steeds meer aandacht genieten. Ze verruimen onze voedingscultuur en zorgen voor een leuke afwisseling met de traditionele Belgische gerechten. Het begrip "Fijne Voedingswaren" limiteert zich al lang niet meer aan de Franse specialiteiten maar gaat tegenwoordig over continenten heen, met als gemene deler, respect voor authenticiteit, kwalitatieve ingrediënten en originele recepten. Bleuzé voert al haar producten rechtstreeks in van de producent. Van Macedonische Ayvar, Canadese esdoornsiroop, Thaise curries, Zuid-Afrikaanse olijfolie & fruitsappen naar Engelse marmelades of Italiaanse pasta & azijnen..

Onze klanten hebben de keuze uit meer dan 1.500 referenties van meer dan 60 verschillende leveranciers uit meer dan 20 landen.

Samen met haar klanten en partner leveranciers, engageert Bleuzé zich om de merken die ze vertegenwoordigd voldoende te ondersteunen dankzij promoties, degustaties, beurzen, PR, stalen,... 

Onze burelen en opslagplaats van 1.800m² bevinden zich in Kontich, Antwerpen.

burelen

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password