Fleur de Sel Chocolade 80g Bekijk groter

Fleur de Sel Chocolade 80g

8089

Nieuw product

Units per Carton: x12 Ean Code:4 260062 0600 77

Meer details

Meer informatie

Deze zeer verfijnde donkere chocolade wordt op traditionele, ambachtelijke wijze gemaakt door ervaren chocolatiers. Hiervoor wordt Fleur de Sel eerst tot poeder vermalen en vervolgens toegevoegd aan de roerende conche, zodat de chocolademassa een zeer licht zout tintje krijgt. De chocolade wordt eerst uitgerekt op voorverwarmde marmeren platen en blijft op die manier op de juiste temperatuur. Zo kunt u als fijnproever genieten van de zeer verfijnde smaaknuances van de cacaosoorten die speciaal voor deze creatie zijn gebruikt. Vervolgens wordt de chocolademassa – eveneens door de ambachtelijke chocolademeesters – in zijn klassieke vorm gegoten. Daarna wordt er een mespuntje Fleur de Sel in de nog niet uitgeharde massa gestrooid, wat zorgt voor de typische 'crunchy touch' van onze verfijnde chocolade ... De zorgvuldig samengestelde compositie van de Zuid-Amerikaanse cacaobonen Criollo, Trinitario en Forastero sluit perfect aan bij het delicate Fleur de Sel van SAL de IBIZA. Dankzij het met de hand geoogste gourmetzout krijgt deze intensieve, fruitige chocolade een zacht, pikant tintje.