Bleuzé heeft een neus voor fijne voedingswaren met een verhaal, en dat al sinds 1948. Na al die jaren zijn we uitgegroeid tot een regionaal toonaangevende delicatessenverdeler, met premium lekkernijen uit alle windstreken. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor meer dan 1500 producten, afkomstig van wel 60 verschillende leveranciers uit meer dan 20 landen. Als fine food specialists, bevinden we ons graag daar waar het allemaal gebeurt – met een ruim aanbod aan special foods van Belgische bodem, is dat soms ook weleens dichter bij huis. Naast de klassiekers onder de verfijnde etenswaren, staat Bleuzé altijd op de uitkijk voor vernieuwende smaakervaringen en culinaire innovaties. Respect voor authenticiteit, kwalitatieve ingrediënten en originele recepten, zijn de rode draden doorheen ons immer groeiend assortiment.
Of onze delicatessen nu van ver of dichtbij komen, traditioneel of juist gloednieuw zijn: de smaak primeert. Altijd.
Après le chocolat noir à la fleur de Sel il existe maintenant le chocolat au lait et le chocolat blanc à la Fleur de sel.
Elk jaar genieten miljoenen consumenten over de hele wereld van de verfijnde smaaksensatie van de authentieke Nederlandse kaaskoekjes van ROKA.
En plus des Grissini, il y a également les lingues. Ceux-ci sont parfois appelés langues de belles mêres. Ces grissini et lingues ont une taille de 40 cm et sont fabriqués à la main de manière traditi
Popping is het huwelijk van soja en aardappels, een ceremonie zonder frituur noch olierijke tralala. Beide ingrediënten worden door middel van druk en hoge temperatuur tussen 2 cylinders gepoft.
De koffies van Emi & Lou is 100% bio en Fairtrade gecertificeerd waarvan de bonen handmatig met zorg geoogst worden.